Seminaarien materiaalit
Teemapäiviä, seminaareja ja paljon muuta toimintaa.
Julkaisemme täällä pidettyjen seminaarien materiaalit
21.10.2021 Rahoitusinfo - ajankohtaista asiaa rahoituksista elintarvikealan yrittäjille ja maaseutuyrittäjille
Maaseuturahaston yritystuet, investointituet ja elpymisvarat Eija Harju, asiantuntija, Kaakkois-Suomen ELY-keskus
11.10.2021 Laadukas lihaketju Kaakkois-Suomessa liha-alan yrittäjille ja lihan tilamyyjille
Lihaketjun toimivuus ja tilamyynti maatilan yhteydessä -Marjatta Rahkio, osastonjohtaja, Ruokaviraston elintarviketurvallisuusosasto
Liha REM Oy osana laadukasta lihaketjua - Tero Turkia, yrittäjä, Liha Rem Oy, Iitti
Kuluttajan näkökulmia - Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Etelä-Suomi ry
6.10.2021 Erityisruokavaliot haltuun yrittäjille
17.9.2021 Koronatukirahoitus info elintarvike- ja ruoka-alan yrityksille
Koronatukirahoitus info - Juha-Pekka Ryynänen, ProAgria Etelä-Suomi ry
10.6.2021 Osta tilalta! -päivä on nyt "Lähiruokapäivä" --infotilaisuus yrittäjille
Lähiruokapäivä esitys Heidi Kohtala
20.5.2021 Luonnontuotteiden mahdollisuudet elintarvikealla
11.5.2021 Koronatukirahoitus -info elintarvike- ja ruoka-alan yrityksille
Kustannustuki ja sulkemiskorvaus - Anne Leppänen, Valtiokonttori
Maaseudun yritysten ja maatalouden alkutuotannon yritysten väliaikainen tuki, Kaakkois-Suomen ELY-keskus
16.4.2021 Miten erilaistan tuotteeni - miten erotun isosta joukosta, merkillä näkyvyyttä
Artesaaniruoka - pienen yrityksen keino profiloitua - Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Etelä-Suomi ry
EU:n nimisuoja vahvistaa elintarvikkeen profiilia aitona ja laadukkaana tuotteena -Sanna Lento-Kemppi, yritysasiantuntija, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Etelä-Suomi ry
Karelia a la carte -verkosto nyt myös Etelä-Karjalassa - Johanna Rinnekari, yritysasiantuntija, Itä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus/ProAgria Itä-Suomi ry
Geofood Saimaa Geoparkissa - miten pääsee mukaan -Heli Rautanen, toiminnanjohtaja, Saimaa Geopark ry
11.3.2021 Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa aloitusseminaari.
Muuttuva ruokajärjestelmä Kirsi Viljanen
Ruoka-alan näkymiä ja yhteistyön eväitä - Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus
Energinen elintarvikeala - Leena Hyrylä, Kaakkois-Suomen ELY-keskus
Järki Särki yritystarina onnistumisista ja oppimisesta - Marja Komppa, Järki Särki Oy
Erikoistu ja menesty - Honeyfactoryn tarina - Antti Auranen. Ura-Aura Oy
Tarjolla apuja elintarvikealan yrittäjille - Sanna Lento-Kemppi ja Tuula Repo