Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2020
1 min lukuaika
Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!
Puhdas, turvallinen ja vastuullinen suomalainen ruoka on jokapäiväinen juhlasankari, mutta aivan erityisesti Suomalaista ruokaa juhlistetaan 4.9. Vietä päivää nauttien herkkuja sinivalkoisista tuotteista ja luonnonantimista.
Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietettiin viime vuonna. Tämän vuoden Suomalaisen ruoan päivän resepti on yhtä mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman maan parhaista antimista yhdessä. Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!
Ruoka-ohjeita juhlapäivän viettoon löydät sivun alareunasta.
Suomalaisen ruoan päivä -livessä 4.9. klo 11 alkaen valmistetaan leppoisasti lounassalaatti kotimaisista raaka-aineista, tule mukaan seuraamaan!
Lue lisää Suomalaisen ruoan päivästä: https://www.hyvaasuomesta.fi/suomalaisen-ruoan-paiva